+358 40 77 24 517 [email protected]

Tarjan Tarina

Kuinka minusta tuli ammattijärjestäjä

Olen Tarja Määttä, tuusulalainen koulutettu ammattijärjestäjä, yhden aikuisen pojan äiti ja kahden ihanan pikkutytön bonusmummi. Olen luonteeltani iloinen ja yltiöpäisen positiivinen. Innostun uusista asioista ja liike pitää minut vireessä, siitä pitää huolen myös Vili-koirani. Minulla on paljon intohimon kohteita, mutta suurin niistä on halu järjestää paikkoja. Paikka voi olla mikä tahansa: oma koti, toisen koti, toimisto, mökki, varasto, autotalli, työpöytä, autio talo, vintti, vaatehuone, jääkaappi, astiakaappi, puutarha ja kaikki huone-loppuiset tilat.

Paljon olen elämäni aikana nähnyt taloja, suuria ja pieniä, kivestä ja puusta rakennettuja, mutta eräs talo on aivan erikoinen, se on oma kotini. Olen muuttanut usein elämäni aikana, mutta joka paikassa olen rakentanut kodin, jossa viihdyn, joka vahvistaa minua, ja jossa myös vieraani viihtyvät. Tämä on myös työni kantava ajatus, autan ihmisiä järjestämään energisoivan kodin.

Työskentelin lähes 30 vuotta kiinteistönvälitysalalla välittäjänä, esimiehenä ja kouluttaen alalle tulleita uusia myyntineuvottelijoita. Aikaisempi työni oli näköalapaikka suomalaisten koteihin ja arkkitehtuuriin. Vuosien saatossa ihmisten tavaramäärä on lisääntynyt, ja joskus se koti on päässyt suorastaan villiintymään.

Muutama vuosi sitten sairastuin rintasyöpään. Iski paniikki. Oliko elämäni tässä? Jokainen meistä tietää kuolevansa joskus, mutta kun sain syöpädiagnoosin, pelästyin ja aloin toimia todella oudosti. Aloin käydä tavaroitani läpi miettien, mitä jätän jälkeeni? Sairastumisen jälkeen elämäni ei enää ollut entisellään. Asioiden mittasuhteet muuttuivat, vähemmän tärkeät asiat saivat jäädä taka-alalle ja läheisten merkitys kasvoi entisestään. Haluan jättää jälkeeni jotain hyvää, kuten ikimuistoisia pieniä hetkiä, ja viettää aikaa minulle tärkeimpien ihmisten kanssa.

Toteutin myös oman haaveeni ja perustin VilliKodin. Eletty elämä, järjestyksen kotiperintö, äidin puhtaalta tuoksuvat liinavaatekomerot, sekä siivottu koti jossa perhe rauhoittuu viettämään yhteistä aikaa, ovat kaikki minulle rakkaita tunnemuistoja. Perustamani yrityksen kautta voin auttaa ihmisiä luomaan energisoivia koteja ilman kasvavia tavaravuoria.

Jos sinä haaveilet kotisi kesyttämisestä, olet muuttamassa, tai elämäntilanteessasi on tapahtunut jotain odottamatonta, anna minun auttaa. Teen sen yhdessä kanssasi ja työni avulla sinulle jää mukavat muistot minusta. 

Pikku Prinssin sanoin:

” On tärkeää tietää, miksi tuntee tai tekee jotain, kun vain tehdä sitä jotain.”

 

Ota yhteyttä, tehdään sinun haaveistasi yhdessä totta.