+358 40 77 24 517 [email protected]

Palvelun kuvaus

Haluatko tutustua tarkemmin siihen, mitä VilliKoti™ ammattijärjestäjän voi tarjota sinulle? Täältä löydät tietoa palveluista.

Mitä VilliKoti™ ammattijärjestäjän palveluihin kuuluu?

Onko kotisi päässyt villiintymään? Tavarakaaos voi ahdistaa ja aloittaminen voi olla vaikeaa, tavarat eivät oikein pääse eteenpäin. Olet jo saavuttanut järjestyksen, mutta sitä on vaikea ylläpitää. Myös elämäntilanteiden muutokset, muutot ja läheisen kuolema voivat olla hetkiä, joissa omat voimavarat eivät riitä ja tarvitset apua.

Autan sinua luopumaan turhasta tavarasta ja saavuttamaan pysyviä uusia toimintatapoja, tavoitteena on toimiva arki ja energisoiva koti, jossa on tavaraa, mutta ei liikaa. Olen tukena ja kannustan sinua muutoksessa.
Minulle on suuri etuoikeus mennä jonkun kotiin ja teen sen aina pyydettynä. Kun kutsut minut kotiisi, ensimmäinen käynti on ns. tutustumiskäynti, jonka aikana käydään läpi tila/tilat mihin järjestelyapua tarvitaan ja mietitään miten se toteutetaan.

Järjestämisen toteutan yhdessä kanssasi ja tavoitteena on energisoiva koti, toimiva arki, tavarat löytyvät helpommin ja turhasta tavarasta luovutaan. Työni perustuu luottamukselliseen suhteeseen ja vuorovaikutteiseen työskentelyyn. Minä ei päätä mitä tavaraa poistetaan, vaan päätökset tehdään yhdessä aina kanssasi.

Älä epäröi kutsua minua kotiisi. Jokainen meistä on jonkin alan ammattilainen, minä olen saanut koulutuksen ammattijärjestäjäksi ja olen Suomen ammattijärjestäjät ry jäsen.
Haluan jakaa vinkkejä ja motivoida sinua löytämään oman järjestyksen polkusi. Minun intohimoni on järjestäminen.

Alun jälkeen saatat inspiroitua lisää ja ensimmäisen askeleen jälkeen jatkat muutosta itsenäisesti. Mutta jos tarvitset apua projektissa, oli se sitten iso tai pieni, ota yhteyttä.

Miksi valitsisit VilliKoti™ ammattijärjestäjän?

Koulutettu ammattijärjestäjä: Tarja Määttä

Järjestäminen on aina ollut  intohimoni, olen saanut siihen myös ammattijärjestäjä koulutuksen. Tavarakaaos astuu taloksi pyytämättä ja huomaamatta.  Yhdessä kesytämme villiintyneen kotisi. Tilalle saat mielenrauhaa, asumisen helppoutta ja energiaa elämiseen.

Olipa projektisi iso tai pieni, koti tai mökki, asunnon myynti tai muutto, ota yhteyttä.

Henkilökohtainen palvelu

Vieraan ihmisen päästäminen kotiin ei ole ihan helppo juttu. Mutta jos kerron sinulle, että olen tehnyt asiakaspalvelutyötä, ollut kouluttaja ja esimies eli ollut aina lähellä ihmistä ja tehnyt työtä ihmisten kanssa, helpottaako se päätöstäsi kutsua minut kotiisi? Voin vakuuttaa sinulle, että olen helposti lähestyttävä, luotettava, tarmokas ja kadun valoisalla puolella kulkeva ihminen.

Kun tarvitset henkilökohtaista valmentajaa, ota yhteyttä.

Autan sinua onnistumaan

Ammattijärjestäjä auttaa järjestämään paikkoja ohjatusti yhdessä asiakkaan kanssa. Paikka voi olla mikä tahansa: oma koti, toisen koti, toimisto, mökki, varasto, autotalli, työpöytä, autio talo, vintti, vaatehuone, jääkaappi, astiakaappi, mappikaappi, puutarha ja kaikki huone-loppuiset tilat. Meille syntyy tunnesiteitä tavaroihin ja tavarasta luopuminen on vaikeaa. Jos  tavaratulva haittaa jo elämistä ja ylimääräisiä kuluja syntyy vuokravarastosta, on aika tehdä jotain.

Autan sinua onnistumaan  ja saat näkyviä tuloksia aikaan, ota yhteyttä.